Nova política de serveis de directori telefònic i de gravació i desviació de trucades (març de 2020)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El març de 2020, Google actualitzarà la política d'altres empreses restringides, que ja no permetrà publicar anuncis de serveis de directori telefònic ni de gravació i desviació de trucades. Normalment, aquests serveis impliquen trucar a un número de telèfon per obtenir-ne un altre (o informació d'una empresa, com ara l'adreça) o bé per connectar amb un altre servei. Aquesta política no restringirà els anuncis de serveis de directoris en línia ni de programari de gravació de trucades.

Publicat originalment el setembre de 2019 i actualitzat el desembre de 2019