Päivityksiä rahapelejä ja muita pelejä koskevaan käytäntöön (joulukuu 2019)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää joulukuussa 2019 rahapelejä ja muita pelejä koskevaa käytäntöään siten, että valtion hyväksymille toimijoille sallitaan verkkokasinoiden mainostaminen Delawaressa, Nevadassa, New Jerseyssä ja Pennsylvaniassa.

Samassa yhteydessä Yhdysvaltojen urheiluvedonlyöntiä koskevan käytännön beta-versio sisällytetään rahapelejä ja muita pelejä koskevaan käytäntöön pysyvästi.

Mainostajien on haettava sertifiointia. Rahapelejä ja muita pelejä koskevan käytännön sivu päivitetään, kun päivitetty käytäntö astuu voimaan.

(Julkaistu joulukuussa 2019)