Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (december 2019)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I december 2019 opdaterer Google politikken vedrørende hasardspil og spil, så enheder, der har statsautorisation, kan promovere onlinekasinoer i Delaware, Nevada, New Jersey og Pennsylvania.

Opdateringen integrerer også betaversionen for amerikanske sportsvæddemål i politikken vedrørende hasardspil og spil.

Annoncører skal ansøge om certificering. Politiksiden "Hasardspil og spil" opdateres, når politikken træder i kraft.

(Opslået i december 2019)