Uppdatering av policyn för felaktig framställning (november 2019)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Med omedelbar verkan kommer Google Ads-policyn för felaktig framställning att uppdateras med exempel på vilseledande innehåll gällande påståenden om valresultat, deltagande i folkräkning eller politiska kandidaters kvalificering baserat på ålder eller födelseort som strider mot officiella statliga uppgifter samt för att förtydliga att policyn även gäller manipulering av media i syfte att lura, bedra eller vilseleda andra.

(Upplagt i november 2019)