Opdatering af politik om urigtige oplysninger (november 2019)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Med øjeblikkelig virkning opdateres Google Ads-politikken vedrørende urigtige oplysninger med eksempler på vildledende indhold angående påstande om valgresultater, deltagelse i statistiske optællinger eller kvalificering af politiske kandidater på baggrund af alder eller fødested, hvis disse oplysninger er i modstrid med officielle tal fra myndigheder. Desuden præciserer vi, at vores politik omfatter manipulation af medier med henblik på at vildlede eller bedrage andre.

(Opslået november 2019)