Actualització de la política sobre falsejament d'informació (novembre de 2019)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Amb efectes immediats, la política de Google Ads sobre falsejament d'informació s'actualitzarà per incloure alguns exemples de contingut enganyós relacionat amb afirmacions sobre resultats electorals, amb la participació en el cens o amb requisits d'edat o de lloc de naixement necessaris per ser candidat polític que es contradiguin amb els registres oficials. Així mateix, s'aclarirà que la política també fa referència a la manipulació dels mitjans amb la finalitat d'enganyar o de defraudar altres usuaris.

(Publicat el novembre de 2019)