Opdatering af politikken vedrørende sundhed og medicin (marts 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I marts 2020 opdateres Google Ads-politikken vedrørende sundhed og medicin for at forbyde annoncering for medicinske termer, der relaterer til receptpligtige opioider i USA, Canada og New Zealand. Annoncer for alle termer, der er relateret til receptpligtig medicin, er fortsat forbudt uden for USA, Canada og New Zealand.

Google vil fortsat tillade annoncer for termer, der er relateret til opioidholdig medicin, som bruges til behandling mod opioidafhængighed. Organisationer, der arbejder med misbrugsbehandling, og som ønsker at køre annoncer med termer, der er relateret til opioidholdig medicin, skal certificeres ifølge vores politik vedrørende misbrugsbehandling.

I andre begrænsede tilfælde tillader vi undtagelser til denne politik i forbindelse med offentlige oplysningskampagner om sundhed og sikkerhed fra statslige eller veletablerede almennyttige organisationer, der er fortalere for sundhed. De annoncører, der kvalificerer sig til disse undtagelser, kan anmode om at blive certificeret hos Google i begyndelsen af marts 2020, når vi opdaterer formularen for sundhedscertificering.

(Opslået i december 2019)