Opdatering af politikken vedrørende sundhed og medicin (marts 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I marts 2020 opdateres Google Ads-politikken vedrørende sundhed og medicin for at forbyde annoncering for medicinske termer, der relaterer til receptpligtige opioider i USA, Canada og New Zealand. Annoncer for alle termer, der er relateret til receptpligtig medicin, er fortsat forbudt uden for USA, Canada og New Zealand.

Google vil fortsat tillade annoncer for termer, der er relateret til opioidholdig medicin, som bruges til behandling mod opioidafhængighed. Organisationer, der arbejder med misbrugsbehandling, og som ønsker at køre annoncer med termer, der er relateret til opioidholdig medicin, skal certificeres ifølge vores politik vedrørende misbrugsbehandling.

I andre begrænsede tilfælde tillader vi undtagelser til denne politik i forbindelse med offentlige oplysningskampagner om sundhed og sikkerhed fra statslige eller veletablerede almennyttige organisationer, der er fortalere for sundhed. De annoncører, der kvalificerer sig til disse undtagelser, kan anmode om at blive certificeret hos Google i begyndelsen af marts 2020, når vi opdaterer formularen for sundhedscertificering.

(Opslået i december 2019)