Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (oktober 2019)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google oppdaterer retningslinjene for politisk innhold for å gjenspeile at valgkampannonsering ikke er tillatt i Taiwan.

Mellom 15. november 2019 og 17. januar 2020 er valgkampannonser ikke tillatt på Google-plattformer i Taiwan. Med valgkampannonser i Taiwan mener vi annonser med politiske partier, politiske kandidater eller nåværende folkevalgte som stiller til valg til embedet som president, visepresident eller medlem av den lovgivende forsamlingen i Taiwan (Yuan).

Varsler om oppdateringen av disse retningslinjene sendes til annonsørene som er berørt.

(Lagt ut i oktober 2019)