Actualització de la política de continguts de caràcter polític (octubre de 2019)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A l'octubre, Google actualitzarà la política de continguts de caràcter polític per a la publicitat electoral a l'Índia de la manera següent:

• Es consideren anuncis electorals a l'Índia els que fan referència a un partit polític, un candidat polític o un membre actual de la Lok Sabha o Vidhan Sabha, o bé qualsevol anunci publicat per un partit polític, un candidat polític o un membre actual de la Lok Sabha o Vidhan Sabha.

Els anuncis electorals només es poden publicar a l'Índia si Google n'ha verificat l'anunciant. Els anunciants que encara no estiguin verificats, han d’iniciar el procés de verificació abans de publicar anuncis electorals a l’Índia. Els anunciants també han de presentar, per a cada anunci, una certificació prèvia vàlida emesa per la Comissió Electoral de l'Índia (ECI) o per qualsevol persona o entitat autoritzada per l'ECI.

Per a aquesta actualització de la política, els anunciants poden sol·licitar la verificació i presentar els certificats previs per a la publicitat a partir del 9 d’octubre de 2019. Google començarà a aplicar aquesta actualització de la política el 15 d'octubre de 2019. Obteniu més informació sobre la verificació de publicitat electoral a l'Índia.

(Publicat l'octubre de 2019)