Update van het beleid voor het mogelijk maken van oneerlijk gedrag (november 2019)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In november 2019 updatet Google het beleid voor het mogelijk maken van oneerlijk gedrag met aanvullende voorbeelden die duidelijk maken dat dit beleid van toepassing is op: (1) gegevens verkopen die op nationale identificatiegegevens lijken (bijvoorbeeld 'kredietprivacy-nummers') en (2) services die bemiddelen om klanten toe te voegen als geautoriseerde gebruikers voor een kredietlimiet.

(Gepost: oktober 2019)