Update van het beleid voor het mogelijk maken van oneerlijk gedrag (november 2019)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In november 2019 updatet Google het beleid voor het mogelijk maken van oneerlijk gedrag met aanvullende voorbeelden die duidelijk maken dat dit beleid van toepassing is op: (1) gegevens verkopen die op nationale identificatiegegevens lijken (bijvoorbeeld 'kredietprivacy-nummers') en (2) services die bemiddelen om klanten toe te voegen als geautoriseerde gebruikers voor een kredietlimiet.

(Gepost: oktober 2019)