Update van het beleid voor het mogelijk maken van oneerlijk gedrag (november 2019)

In november 2019 updatet Google het beleid voor het mogelijk maken van oneerlijk gedrag met aanvullende voorbeelden die duidelijk maken dat dit beleid van toepassing is op: (1) gegevens verkopen die op nationale identificatiegegevens lijken (bijvoorbeeld 'kredietprivacy-nummers') en (2) services die bemiddelen om klanten toe te voegen als geautoriseerde gebruikers voor een kredietlimiet.

(Gepost: oktober 2019)