Opdatering af politikken vedrørende muliggørelse af bedragerisk adfærd (november 2019)

I november 2019 opdaterer Google politikken vedrørende muliggørelse af bedragerisk adfærd, så der gives flere eksempler på, hvad denne politik omhandler, nemlig: (1) Salg af data, der minder om nationale identifikationsdata (f.eks. såkaldte CPN-numre ("kreditprofilnumre")), og (2) tjenester, hvor kunder gøres til godkendte brugere med en kreditgrænse.

Offentliggjort i oktober 2019