Actualització de la política sobre foment de conductes fraudulentes (novembre de 2019)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El novembre de 2019, Google actualitzarà la política sobre foment de conductes fraudulentes per proporcionar exemples addicionals que expliquen que aquesta política s'aplica a: (1) la venda de dades que imitin l'aparença de dades d'identificació nacionals (per exemple, "números de privacitat de crèdit"), i (2) els serveis que faciliten la inclusió de clients com a usuaris autoritzats a les línies de crèdit.

(Publicat l'octubre de 2019)