Oppdatering av retningslinjene for gambling og spill (oktober 2019)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I oktober 2019 oppdaterer Google retningslinjene for gambling og spill med disse endringene:

Vi tillater annonser for nettgambling i disse landene:

• Kenya (operatører skal være lisensiert av Betting Control Board)
  • Nigeria (operatører skal være lisensiert av National Lottery Regulatory Commission)
  • Colombia (operatører skal være lisensiert av Coljuegos)

Som en del av et begrenset betaprogram i USA tillater vi allerede annonser for sportsgambling i delstatene Nevada, New Jersey og West Virginia. Med denne oppdateringen tillates slike annonser også i disse delstatene: Indiana, Iowa, Montana, Pennsylvania og Rhode Island.

Annonsører som vil markedsføre innhold knyttet til nettgambling i disse regionene, kan finne mer informasjon om dette på – og søke om sertifisering etter oppdateringen via – siden med oppdaterte retningslinjer.

(Lagt ut i oktober 2019)