Opdatering af politikken vedrørende hasardspil og spil (oktober 2019)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I oktober 2019 foretager Google følgende opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil:

Vi tillader annoncer for onlinehasardspil i følgende lande:

• Kenya (udbydere med licens fra Betting Control Board)
  • Nigeria (udbydere med licens fra National Lottery Regulatory Commission)
  • Colombia (udbydere med licens fra Coljuegos)

Vi tillader annoncer for sportsvæddemål i følgende delstater, foruden Nevada, New Jersey og West Virginia, som en del af en begrænset betaversion i USA: Indiana, Iowa, Montana, Pennsylvania og Rhode Island.

Annoncører, der ønsker at promovere indhold relateret til onlinehasardspil i disse delstater, kan finde flere oplysninger og ansøge om certificering efter opdateringen på siden med den opdaterede politik.

(Opslået i oktober 2019)