Opdatering af politikken vedrørende hasardspil og spil (oktober 2019)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I oktober 2019 foretager Google følgende opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil:

Vi tillader annoncer for onlinehasardspil i følgende lande:

• Kenya (udbydere med licens fra Betting Control Board)
  • Nigeria (udbydere med licens fra National Lottery Regulatory Commission)
  • Colombia (udbydere med licens fra Coljuegos)

Vi tillader annoncer for sportsvæddemål i følgende delstater, foruden Nevada, New Jersey og West Virginia, som en del af en begrænset betaversion i USA: Indiana, Iowa, Montana, Pennsylvania og Rhode Island.

Annoncører, der ønsker at promovere indhold relateret til onlinehasardspil i disse delstater, kan finde flere oplysninger og ansøge om certificering efter opdateringen på siden med den opdaterede politik.

(Opslået i oktober 2019)