Begrensede annonseformater og funksjoner

Det er flere faktorer som avgjør om du får tilgang til avanserte annonseformater og funksjoner i Google Ads. Enkelte annonseformater og funksjoner er ikke tilgjengelige for alle annonsører før du har oppfylt de spesifikke kravene, eller har blitt sertifisert for å bruke dem.

Sertifisering kan omfatte fremskaffelse av dokumentasjon, for eksempel støttelisenser og identifikasjonsdokumentasjon for å bekrefte at du er autorisert til å ha tilgang til produktfunksjonene, eller at du har overholdt retningslinjene våre over tid. Alle annonseformater og funksjoner er også underlagt de vanlige retningslinjene for Google Ads.

Følgende annonseformater er begrenset med mindre kontoen din oppfyller de relevante kravene.

HTML5-annonser

Krav til bruk av HTML5-annonser

Du bør kunne få tilgang til HTML5-annonser i Google Ads-kontoen din når kontoen din har generert nok historikk på plattformen vår og oppfylt følgende krav:

• Kontoen har vært åpen i mer enn 90 dager.
  • Kontoen har over 9000 USD i samlet forbruk.
  • Kontoen har overholdt retningslinjene våre over tid.

Du må være oppmerksom på at selv om du oppfyller kravene ovenfor, så garanterer ikke det alltid tilgang til HTML5-annonser.

Hvis HTML5-annonser ikke er tilgjengelige i kontoen din, kan du søke om tilgang via dette skjemaet. Før du sender inn søknaden din, må du forsikre deg om at kontoen din oppfyller kvalifiseringskriteriene nedenfor. Du kommer til å motta et e-postvarsel med en statusoppdatering innen 7 virkedager etter at søknaden ble sendt inn.

• Kontoen har overholdt retningslinjene våre over tid.
  • Kontoen har en god betalingshistorikk.
  • Kontoen har over 1000 USD i samlet forbruk.

For å opprettholde fortsatt tilgang til HTML5-annonser må du sørge for at du ikke bryter retningslinjene våre og at du overholder retningslinjene våre over tid.

I mellomtiden kan du bruke andre alternativer, som for eksempel opplastede AMPHTML-annonser eller responsive bannerannonser.

Sørg for at du følger de riktige spesifikasjonene for bannerannonser.