Oppdatering av retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger for teknisk brukerstøtte fra tredjepart

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google har oppdatert retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger for teknisk brukerstøtte fra tredjepart. Oppdateringen tydeliggjør at vi vil tillate annonser for salg av forbrukerteknologi i tilfeller der landingssiden kan inneholde navigasjonsfunksjoner relatert til teknisk brukerstøtte.