Update van het beleid voor andere beperkte bedrijven over technische consumentensupport van derden

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Google heeft het beleid voor andere beperkte bedrijven over technische consumentensupport van derden geüpdatet. De update verduidelijkt dat we advertenties toestaan voor de verkoop van consumententechnologie waarbij de bestemmingspagina navigatiefuncties voor technische support kan bevatten.