Actualització de la política d'altres empreses restringides relativa a l'assistència tècnica de tercers per a consumidors

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Google ha actualitzat la secció de la política d'altres empreses restringides relativa a l'assistència tècnica de tercers per a consumidors. Aquesta actualització aclareix que es permetran els anuncis de venda de tecnologia per a consumidors en què la pàgina de destinació pugui contenir funcions de navegació relacionades amb l'assistència tècnica.