Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (september 2019)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google kommer att göra följande uppdateringar av policyn för politiskt innehåll:

Ytterligare förtydligande av att bristande efterlevnad av vår policy för politiskt innehåll kan resultera i att information om annonsörens konto och politiska annonser görs tillgängliga offentligt eller för relevanta myndigheter och tillsynsmyndigheter. Denna uppdatering sker i september 2019.

Valannonser i EU kommer även att omfatta alla annonser som rör en aktuell folkomröstning, en kampanjgrupp inför en folkomröstning eller en uppmaning om att rösta i en nationell folkomröstning eller en regional folkomröstning om självständighet. Denna uppdatering sker i oktober 2019.

Alla annonsörer som visar valannonser i EU måste verifieras av Google. Annonsörer kan ansöka om verifiering inför policyuppdateringen. Information om verifieringskraven hittar du här.