Oppdatering om sportstipping i USA (august 2019)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I august 2019 utvider Google den eksisterende betaversjonen av sportstipping i USA. Utvidelsen omfatter følgende:

• Ytterligere to stater blir inkludert (Nevada og West Virginia).
  • Det åpnes for aggregatorer i stater der lisenser er utstedt.

Hvis du vil ha mer informasjon, inkludert instruksjoner for hvordan du blir sertifisert, kan du gå til siden med retningslinjene.

[Lagt ut i august 2019]