Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (heinäkuu 2019)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön päivitetään elokuussa 2019 seuraavat muutokset:

• EU:ssa vaalimainoksiksi lasketaan nyt kaikki mainokset, joissa mainostetaan poliittista puoluetta, nykyistä EU-jäsenmaan kansallisissa, liittovaltio- tai presidentinvaaleissa valittua viranhaltijaa tai tällaisissa vaaleissa ehdolla olevaa henkilöä.
  • Kaikkien EU:ssa vaalimainoksia näyttävien mainostajien on käytävä läpi Googlen vahvistusprosessi. Mainostajat voivat hakea vahvistusta jo ennen käytännön päivitystä. Tietoja vahvistusvaatimuksista saat täältä.