Actualització de la política de continguts de caràcter polític (juliol de 2019)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'agost de 2019, la política de continguts de caràcter polític s'actualitzarà per reflectir els canvis següents:

• A partir d'ara, els anuncis electorals a la Unió Europea (UE) seran aquells en què es faci referència a un partit polític, un representant polític que ja tingui un càrrec o un candidat a les eleccions nacionals, federals o presidencials d'un estat membre de la UE.
  • Tots els anunciants que publiquin anuncis electorals a la UE hauran d'haver obtingut la verificació de Google. Els anunciants ja poden sol·licitar la verificació abans que s'actualitzi la política. Podeu obtenir més informació sobre els requisits de verificació aquí.