Oppdatering av retningslinjene for krav til destinasjonen (juli 2019)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I juli 2019 oppdaterer Google retningslinjene for krav til destinasjoner for å forby annonsering for destinasjoner som bryter med retningslinjene for app- eller nettbutikker, for eksempel retningslinjene for Google Play eller utviklerprogrammet for Chrome.

Du kan annonsere for appen din ved å sørge for at du overholder retningslinjene for Google Play. Du kan annonsere for elementet eller tillegget ditt ved å sørge for at du overholder retningslinjene for utviklerprogrammet for Chrome.

(Lagt ut i juni 2019)