Update voor het beleid ten aanzien van bestemmingsvereisten (juli 2019)

In juli 2019 updatet Google het beleid ten aanzien van bestemmingsvereisten met de bepaling dat advertenties voor bestemmingen die het app- of webwinkelbeleid schenden, zoals het beleid van Google Play of het programmabeleid voor Chrome-ontwikkelaars, niet zijn toegestaan.

Zorg ervoor dat u voldoet aan het beleid van Google Play om er zeker van te zijn dat u uw app kunt promoten. Zorg ervoor dat u voldoet aan het programmabeleid voor Chrome-ontwikkelaars om er zeker van te zijn dat u uw extensie of add-on kunt promoten.

(Gepost: juni 2019)