Päivitys kohteeseen liittyviä vaatimuksia koskevaan käytäntöön (heinäkuu 2019)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Heinäkuussa 2019 Google päivittää kohteeseen liittyviä vaatimuksia koskevan käytännön siten, että siinä kielletään sellaisten kohteiden mainostaminen, jotka rikkovat sovellus‑ tai verkkokaupan käytäntöjä, kuten Google Playn käytäntöjä tai Chrome-kehittäjien ohjelmakäytäntöjä.

Jos haluat mainostaa sovellustasi, varmista, että noudatat Google Playn käytäntöjä. Jos haluat mainostaa laajennusta tai lisäosaa, varmista, että noudatat Chrome-kehittäjien ohjelmakäytäntöjä.

(Julkaistu kesäkuussa 2019)