Opdatering af politikken vedrørende krav til destination (juli 2019)

I juli 2019 opdaterer Google politikken vedrørende krav til destination, så det ikke længere vil være tilladt at annoncere for de destinationer, der overtræder app- eller webshoppolitikker som Google Play-politikkerne eller programpolitikkerne for Chrome-udviklere.

Hvis du vil sikre dig, at du kan annoncere for din app, skal du sørge for, at du overholder Google Play-politikkerne. Hvis du vil sikre dig, at du kan annoncere for din udvidelse eller tilføjelse, skal du sørge for, at du overholder programpolitikkerne for Chrome-udviklere.

Opslået i juni 2019