Actualització de la política de requisits relatius a les destinacions (juliol de 2019)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Al juliol de 2019, Google ha actualitzat la política de requisits relatius a les destinacions per prohibir la publicitat de les destinacions que infringeixin les polítiques de l'aplicació o de la Web Store (per exemple, les polítiques de Google Play o del programa per a desenvolupadors de Chrome).

Per assegurar-vos que podeu anunciar la vostra aplicació, comproveu que compliu les polítiques de Google Play. Per assegurar-vos que podeu anunciar una extensió o un complement, comproveu que compliu les polítiques del programa per a desenvolupadors de Chrome.

(Publicat el juny de 2019)