Requisits relatius al format dels anuncis discovery

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Les campanyes discovery combinen funcions de segmentació per públic i formats visualment atractius per ajudar-vos a personalitzar millor els anuncis dels feeds de Google per inspirar els clients a dur a terme alguna acció. En aquest article s'indiquen els requisits que han de reunir els recursos dels anuncis discovery (títol, descripció o imatge) per tal que les campanyes discovery puguin difondre's.

Els usuaris visiten els feeds de la pàgina d'inici de YouTube i de les recomanacions per a després, Google Discover* i les pestanyes Promocions i Social de Gmail per navegar per contingut nou que s'ajusti als seus interessos i explorar-lo. Per assegurar-nos d'oferir una experiència d'anunci d'alta qualitat als consumidors a les plataformes pròpies i gestionades de Google, els anuncis discovery han de complir totes les polítiques de Google Ads i de personalització. A més, revisarem tots els recursos d'anuncis discovery per comprovar que reuneixin els requisits que es mostren més avall, que tindran prioritat en cas que hi hagi un conflicte amb les polítiques de Google Ads i de personalització. Els requisits dels anuncis discovery són més restrictius que els dels anuncis per a altres plataformes i superfícies, la qual cosa vol dir que els recursos d'anuncis discovery rebutjats es poden continuar publicant en altres propietats pròpies i gestionades de Google.

* Els anuncis de Google Discover no estan disponibles actualment per als consumidors d'Alemanya, d'Austràlia ni de França.

Requisits relatius als anuncis discovery

A l'informe de recursos de les campanyes discovery podeu consultar quins s'han rebutjat.

Categories prohibides

Productes regulats

No es permet Recursos que representen o fan referència a substàncies o productes regulats, inclosos, entre d'altres, les drogues recreatives, el tabac i l'alcohol.

Exemple:

Recurs que representa l

Armes o criminalitat

No es permet Recursos que representen o fan referència a imatges d'armes o de criminalitat, inclosos, entre d'altres, armes, armes de foc, munició, explosius, venda de focs artificials, ganivets, presó, delinqüents o detencions.

Exemple:

Recurs que representa la criminalitat

Es permet amb limitacions Es permet amb limitacions

• Recursos que representen o fan referència a les categories prohibides que s'indiquen més amunt en una escena d'una obra de ficció per a l'entreteniment (videojocs, programes de televisió, pel·lícules, etc.).
  • Recursos que representen o fan referència a les categories prohibides que s'indiquen més amunt però no en un context violent o de delinqüència, inclosos, entre d'altres, els ganivets de cuina i els cúters, els artefactes històrics o les disfresses de Halloween.
Contingut relacionat amb la concessió de diners en efectiu i les apostes

No es permet Recursos que representen o fan referència a contingut relacionat amb les apostes, com ara:

• Apostes
  • Loteries
  • Concursos
  • Concessió o sortejos de diners en efectiu

Exemple:

Recurs que representa la concessió de diners en efectiu

Contingut incorrecte

No es permet Recursos que representen o fan referència al següent:

• Contingut sexualment suggeridor
  • Parts del cos exposades innecessàriament
  • Fluids corporals

No es permet Recursos que representen procediments mèdics invasius.

Exemple:

Recurs que representa un procediment mèdic invasiu

Esdeveniments negatius

No es permet Recursos que representen esdeveniments vitals negatius, com ara:

• divorcis, trencaments o separacions familiars, execucions hipotecàries, dificultats financeres, accidents i lesions personals (com ara accidents esportius, laborals, mèdics i generals, entre d'altres) i danys a objectes o propietats (per exemple, vandalisme o destrucció de la propietat personal)

No es permet Recursos que representen o fan referència a crisis naturals o causades per l'home.

No es permet Recursos que representen la recuperació d'una addicció, com ara centres de rehabilitació i productes que promouen la recuperació d'una addicció.

No es permet Recursos que representen la mort o contingut relacionat amb la mort, com ara:

• una persona o un animal morts
  • una funerària, un dipòsit de cadàvers, un cementiri o un mausoleu

No es permet Recursos que mostren traumes o dolor, com ara una persona que pateix o plora, entre d'altres.

Exemples:

Recurs que representa el divorci Recurs que mostra un accident, un advertiment o una ferida
Recurs que representa un desastre natural Recurs que representa un funeral i la mort
Recurs que representa la por i els traumes

Es permet amb limitacions Es permet amb limitacions

• Recursos que fan referència a serveis de funeràries, dipòsits de cadàvers, cementiris, mausoleus i companyies de serveis commemoratius, sempre que no representin cap dels esdeveniments negatius que s'indiquen més amunt.
  • Recursos que fan referència a serveis familiars i de divorci (oficines, consultories i bufets d'advocats) sempre que no representin cap dels esdeveniments negatius que s'indiquen més amunt.
  • Recursos que fan referència a serveis d'assegurances o d'assistència en esdeveniments, sempre que no representin cap dels esdeveniments negatius que s'indiquen més amunt.
  • Recursos que representen o fan referència als esdeveniments negatius que s'indiquen més amunt en una escena d'una obra de ficció o en entreteniment (videojocs, programes de televisió, pel·lícules, etc.).

Prohibicions relacionades amb cites: atributs personals dels usuaris.

No es permet Recursos que representen o fan referència a serveis de cites o creadors de parelles afirmant o insinuant els atributs personals de l'usuari, inclosos, entre d'altres, la raça, l'origen ètnic, la nacionalitat, la religió, l'edat o l'orientació sexual.

Interactivitat implícita

No es permet Recursos que contenen elements visuals que representen funcionalitats que no existeixen (com ara un botó de reproducció en què no es pot fer clic).

No es permet Recursos que tempten l'usuari perquè faci clic a l'anunci amb llenguatge sensacionalista, afirmacions enganyoses o la retenció d'informació necessària de manera intencionada.

Exemple:

Recurs que representa la concessió de diners en efectiu

No es permet Recursos que il·lustren que algú està provant de contactar amb l'usuari o ha trobat una coincidència amb l'usuari en anunciar un lloc web de cites.

Exemple:

Recurs que mostra com algú us ha enviat un missatge

Imatge selfie

No es permet No es permeten les imatges selfie, tret de les imatges relacionades amb productes i serveis rellevants, inclosos, entre d'altres, els braços de selfie i la fotografia.

Exemple:

Recurs que mostra una imatge selfie per a cites

Imatge poc clara

Desenfocada

No es permet Imatges desenfocades, poc clares o que no es poden reconèixer.

Exemples:

Recurs d Recurs d

Distorsionada

No es permet Imatges que estan esbiaixades o deformades visualment de manera que el tema del recurs sigui difícil d'entendre.

Exemples:

Recurs d Recurs d

Mal retallada

No es permet Imatges que es retallen de manera que el tema del recurs sigui difícil de distingir.

Exemple:

Recurs d Recurs d

Llenguatge ofensiu

No es permet Recursos que inclouen llenguatge ofensiu, inclòs, entre d'altres, el llenguatge obscè i les insinuacions sexuals.

Text que genera confusió

No es permet Recursos que utilitzen text d'espais reservats o que no utilitzen les normes ortogràfiques o gramaticals d'ús general de manera que el tema del recurs sigui difícil d'entendre.