Requisits del format dels anuncis de generació de demanda

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Les campanyes de generació de demanda combinen funcions de segmentació per públic i formats visualment atractius per ajudar-vos a personalitzar millor els anuncis dels feeds de Google a fi d'incitar els clients a dur a terme alguna acció. Aquest article indica els requisits que han de complir els recursos dels anuncis de generació de demanda (títol, descripció o imatge) per tal que es difonguin les campanyes de generació de demanda.

Els usuaris visiten els feeds de la pàgina d'inici de YouTube i de Mira a continuació, Discover i les pestanyes Promocions i Social de Gmail per navegar per contingut nou que s'ajusti als seus interessos i explorar-lo. Per assegurar-nos d'oferir als consumidors una experiència d'anunci d'alta qualitat als feeds personalitzats de Google, els anuncis de generació de demanda han de complir totes les polítiques de Google Ads i de personalització. A més, revisarem tots els recursos d'anunci de generació de demanda per comprovar que compleixin els requisits dels anuncis que s'enumeren més avall, que tindran prioritat en cas que hi hagi un conflicte amb les polítiques de Google Ads i de personalització. Els requisits dels anuncis de generació de demanda són més restrictius que els requisits dels anuncis d'altres plataformes i superfícies, la qual cosa vol dir que pot ser que hi hagi recursos d'anunci de generació de demanda que es continuïn publicant en altres propietats de Google.

Les infraccions freqüents i generalitzades d'aquestes directrius poden comportar la suspensió de la difusió d'anuncis a les superfícies discovery i de generació de demanda. Revisarem regularment els anuncis nous que pengeu i, si en redueix el nombre d'infraccions, pot ser que torneu a complir els requisits per difondre anuncis.

Requisits dels anuncis de generació de demanda

Podeu consultar els rebuigs del nivell de recurs a l'informe Recursos de les campanyes de generació de demanda.

Categories prohibides

Productes regulats

No es permet Recursos que representen substàncies o productes regulats o que hi fan referència, inclosos, entre d'altres, el tabac i les drogues recreatives.

Es permet amb limitacions Es permet

• Els recursos que representen alcohol poden difondre's en campanyes de generació de demanda.
Armes o criminalitat

No es permet Recursos que representen imatges d'armes o de criminalitat o que hi fan referència, inclosos, entre d'altres, armes, armes de foc, munició, explosius, venda de focs artificials, ganivets, presó, delinqüents o detencions.

Exemple:

Recurs que representa la criminalitat

Es permet amb limitacions Es permet amb limitacions

• Recursos que representen les categories prohibides que s'indiquen més amunt o hi fan referència en una escena d'una obra de ficció per a l'entreteniment (videojocs, programes de televisió, pel·lícules, etc.).
  • Recursos que representen les categories prohibides que s'indiquen més amunt o hi fan referència, però no en un context violent o de delinqüència, inclosos, entre d'altres, els ganivets de cuina i els cúters, els artefactes històrics o les disfresses de Halloween.
Contingut relacionat amb els regals de diners en efectiu

No es permet Recursos que representen sortejos o regals de diners en efectiu, inclosos, entre d'altres:

• Recompenses en efectiu sense cap acció legítima de l'usuari

• Enquestes i qüestionaris pagats

• Sortejos o regals de diners en efectiu

Contingut inadequat

No es permet Recursos que representen contingut picant o per a adults o hi fan referència, inclosos, entre d'altres:

• Contingut sexualment suggeridor
  • Parts del cos enfocades innecessàriament
  • Productes i entreteniment sexuals

No es permet Recursos que representen procediments mèdics invasius.

Exemple:

Recurs que representa un procediment mèdic invasiu

No es permet Recursos que representen contingut que pot causar incomoditat, inclosos, entre d'altres, fluids i residus corporals.

Esdeveniments negatius

No es permet Recursos que representen esdeveniments vitals negatius, inclosos, entre d'altres:

• Divorcis, trencaments o separacions familiars, execucions hipotecàries, dificultats financeres, accidents i lesions personals (com ara lesions i accidents esportius, laborals, mèdics i generals, entre d'altres) i danys a objectes o propietats (per exemple, vandalisme o destrucció de la propietat personal)

No es permet Recursos que representen o fan referència a crisis naturals o causades per l'home.

No es permet Recursos que representen o fan referència a la recuperació d'una addicció conductual, com ara centres de rehabilitació i productes que ajuden en la recuperació d'una addicció.

No es permet Recursos que representen la mort o contingut relacionat amb la mort, inclosos, entre d'altres:

• Una persona o un animal morts
  • Una funerària, un dipòsit de cadàvers, un cementiri o un mausoleu

No es permet Recursos que mostren traumes o dolor, inclosa, entre d'altres, una persona que pateix o plora.

No es permet Recursos que representen contingut que es mostra de manera que pot provocar una reacció negativa.

No es permet Recursos que representen una discriminació o una incitació a la discriminació de persones basades en característiques personals.

No es permet Recursos que promouen accions que infringeixen els termes i condicions d'altres plataformes.

Exemples:

Recurs que representa un desastre natural Recurs que representa un funeral i la mort
Recurs que representa la por i els traumes

Es permet amb limitacions Es permet amb limitacions

• Recursos que fan referència a serveis, inclosos, entre d'altres, serveis de funeràries, dipòsits de cadàvers, cementiris o mausoleus, companyies de serveis commemoratius, serveis familiars i de divorci (oficines, consultories i bufets d'advocats), i serveis d'assegurances o de suport logístic a esdeveniments, sempre que es presentin de manera positiva i neutral.
  • Recursos que representen o fan referència als esdeveniments negatius que s'indiquen més amunt en una escena d'una obra de ficció per a l'entreteniment (videojocs, programes de televisió, pel·lícules, etc.).

Prohibicions relacionades amb cites: atributs personals dels usuaris.

No es permet Recursos que representen o fan referència a serveis de cites o creadors de parelles afirmant o insinuant els atributs personals de l'usuari, inclosos, entre d'altres, la raça, l'origen ètnic, la nacionalitat, la religió, l'edat o l'orientació sexual.

Interactivitat implícita

No es permet Recursos que contenen elements visuals que representen funcionalitats que no existeixen (com ara un botó de reproducció en què no es pot fer clic).

No es permet Recursos que tempten l'usuari perquè faci clic a l'anunci amb llenguatge sensacionalista, afirmacions enganyoses o la retenció d'informació necessària de manera intencionada.

Exemple:

Recurs que representa la concessió de diners en efectiu

No es permet Recursos que promocionen un anunci redireccional i tempten l'usuari perquè faci clic a l'anunci, sense deixar clar qui és l'anunciant.

No es permet Recursos que fan referència a informació d'identificació personal, inclosos, entre d'altres, targetes d'assegurança, permisos de conduir, xecs i targetes de crèdit sense cap context ni oferta empresarial.

No es permet Recursos que il·lustren que algú està provant de contactar amb l'usuari o ha trobat una coincidència amb l'usuari en anunciar un lloc web de cites.

Exemple:

Recurs que mostra com algú us ha enviat un missatge

Imatge selfie

No es permet Recursos que contenen imatges selfie per a contingut relatiu a cites.

Exemple:

Recurs que mostra una imatge selfie per a cites

Imatge poc clara

Desenfocada

No es permet Imatges desenfocades o poc clares.

Exemples:

Recurs d'imatge que està desenfocat Recurs d'imatge que està desenfocat

Distorsionada

No es permet Imatges amb una forma o una inclinació visualment estranyes, alterades, invertides, desenfocades de manera desagradable, amb inversió de colors, amb excés de filtres, distorsionades o que inclouen marques d'aigua.

Exemple:

Recurs d'imatge que està distorsionat

Mal retallada

No es permet Imatges retallades excessivament o que contenen una superposició de text retallada encara que sigui mínimament.

Exemple:

Recurs d'imatge que està mal retallat

Llenguatge ofensiu

No es permet Recursos que inclouen llenguatge ofensiu, inclòs, entre d'altres, el llenguatge obscè i les insinuacions sexuals.

Text que genera confusió

No es permet Recursos que utilitzen text d'espais reservats; formatació desagradable, com ara frases incompletes o majúscules o puntuació sense sentit, o que no utilitzen les normes ortogràfiques o gramaticals d'ús general de manera que el tema del recurs sigui difícil d'entendre.