Opdatering af politikken vedrørende hasardspil i Sverige (april 2019)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Google Ads-politikken vedrørende hasardspil og spil ændres i april 2019, så spiludbydere med licens fra staten kan promovere indhold relateret til hasardspil i Sverige. Efter opdateringen skal annoncører, der ønsker at promovere indhold relateret til onlinehasardspil i Sverige, sende en anmodning om certificering inden for onlinehasardspil via den opdaterede politikside.

(Opslået i april 2019)