Actualització de la política sobre apostes per a Suècia (abril de 2019)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'abril de 2019 modificarem la política de Google Ads sobre apostes i jocs per permetre que els establiments d'apostes amb llicència estatal puguin promocionar contingut relacionat amb les apostes a Suècia. Després de l'actualització, els anunciants que vulguin promocionar contingut relacionat amb les apostes en línia a Suècia hauran d'enviar una sol·licitud de certificació d'apostes mitjançant la pàgina de la política actualitzada.

(Publicat l'abril de 2019)