Actualització sobre esports de fantasia diaris per a l'Índia (abril de 2019)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'abril del 2019, Google actualitzarà la política de jocs en línia per permetre la promoció d'esports de fantasia diaris a l'Índia.

Començarem a acceptar anuncis d'esports de fantasia diaris, sempre que l’anunci no promocioni cap altra forma d’apostes en línia. Els anuncis d'esports de fantasia diaris no es podran orientar a Telangana, Orissa, Assam, Sikkim o Nāgāland.

Per obtenir més informació sobre les nostres polítiques, consulteu la pàgina de la política sobre apostes i jocs.

(Publicat l'abril de 2019)