Meksikoa koskeva rahapelikäytännön päivitys (huhtikuu 2019)

Google Adsin rahapelejä ja muita pelejä koskeva käytäntö muuttuu huhtikuussa 2019 siten, että Secretaría de Gobernaciónin lisäksi myös Pronósticos para la Asistencia Públican hyväksymät mainostajat saavat mainostaa rahapelejä ja tällä hetkellä sallittujen pelien lisäksi sallitaan kaikenlaisten luvan saaneiden verkkokasinopelien mainostaminen. Hyväksymme myös sivustot, jotka sisältävät tietoja tai vertailuja muista rahapelipalveluista mutta joilla ei tarjota luvanvaraista rahapelitoimintaa. Sivustoilla saa olla linkkejä vain sellaisille rahapelisivustoille, joilla on voimassa oleva toimilupa Meksikossa mutta jotka eivät ole kyseisen sivuston alaisia tai siihen liittyviä.

Päivityksen jälkeen mainostajien, jotka haluavat mainostaa verkkorahapeleihin liittyvää sisältöä Meksikossa, on lähetettävä rahapelejä koskeva mainontalupahakemus päivitetyn käytäntösivun kautta.

(Julkaistu huhtikuussa 2019)