Opdatering af politikken vedrørende hasardspil i Mexico (april 2019)

Google Ads-politikken vedrørende hasardspil og spil ændres i april 2019, så også den accepterer licenser fra Pronósticos para la Asistencia Pública (i tillæg til licenser fra Secretaria de Gobernacion) og tillader alle typer af licenserede onlinekasinospil ud over de allerede tilladte spil. Vi accepterer også websites, som angiver oplysninger om eller en sammenligning af andre hasardspiltjenester, men som ikke selv tilbyder licenskrævende hasardspilaktiviteter. De kan kun indeholde links til hasardspilrelaterede websites, som har en gyldig driftslicens i Mexico, men som ikke drives af eller styres af formidlingssitet.

Efter opdateringen skal annoncører, der ønsker at promovere indhold relateret til onlinehasardspil i Mexico, sende en anmodning om certificering inden for onlinehasardspil via den opdaterede politikside.

(Opslået i april 2019)