Opdatering af politikken vedrørende sundhed og medicin: Aborter (juni 2019)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I juni 2019 opdateres Google Ads-politikken vedrørende sundhed og medicin gældende for aborter med følgende krav til annoncører i USA, Storbritannien og Irland:

• Hvis du er en annoncør, og du ønsker at køre annoncer med abortrelaterede søgeord, skal du først certificeres som en annoncør, der enten udfører aborter eller ikke udfører aborter.

• For at blive certificeret skal du indsende en ansøgning, hvor du angiver, at din organisation enten udfører eller ikke udfører aborter. Ansøgningen kræver nogle grundlæggende oplysninger om din organisation. Når dine indsendte oplysninger er blevet gennemgået og bekræftet, modtager du en certificering.

• Alt efter din certificering genererer Google automatisk en af de følgende erklæringer i annoncerne for dit produkt eller din tjeneste med relation til abort: "Udfører aborter" eller "Udfører ikke aborter".

• Erklæringerne vises på alle søgeannonceformater. Denne øgede gennemsigtighed hjælper med at sikre, at brugerne har de nødvendige oplysninger til at beslutte, hvilke abortrelaterede annoncer der er mest relevante for dem.

Denne politik træder ikke i kraft før juni 2019, men annoncører kan ansøge om certificering fra og med i dag. For at sikre at dine annoncer ikke påvirkes negativt, når denne politik træder i kraft, anbefaler vi, at du ansøger om certificering hurtigst muligt.

Få flere oplysninger om certificering af og erklæringer vedrørende annoncører, der viser abortrelaterede annoncer.

(Opslået i maj 2019)