Actualització de la política d'assistència sanitària i medicaments: avortament (juny de 2019)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A partir del juny de 2019, la secció relativa a l'avortament de la política d'assistència sanitària i medicaments de Google Ads s'actualitzarà amb els requisits següents per als anunciants dels Estats Units, del Regne Unit i d'Irlanda:

• Els anunciants que vulguin publicar anuncis que utilitzin paraules clau relacionades amb l'avortament han d'obtenir la certificació d'anunciant que especifica si practiquen avortaments o no en practiquen.

• Per obtenir la certificació, els anunciants han d'enviar una sol·licitud en què declarin ser una organització que practica avortaments o que no en practica. La sol·licitud ha d'incloure informació bàsica sobre l'organització. Un cop s'hagi revisat i verificat la informació enviada, rebreu la certificació.

• En funció de la certificació que obtingueu, Google generarà automàticament una de les comunicacions següents als anuncis del vostre producte o servei relacionats amb l'avortament: "Practica avortaments" o "No practica avortaments".

• La comunicació en qüestió es mostrarà en tots els formats d'anunci de cerca. Aquesta transparència afegida garanteix que els usuaris tinguin la informació necessària per decidir quins dels anuncis relacionats amb l'avortament són més rellevants en el seu cas.

La política no entrarà en vigor fins el juny de 2019, però els anunciants poden sol·licitar la certificació a partir d'avui mateix. Per assegurar-vos que els vostres anuncis no es vegin afectats negativament quan aquesta política esdevingui efectiva, us recomanem que sol·liciteu la certificació al més aviat possible.

Obteniu més informació sobre les comunicacions i la certificació d'anunciant de contingut relacionat amb l'avortament.

(Publicat el maig de 2019)