Update van het beleid inzake ongepaste content (maart 2019)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake ongepaste content wordt in maart 2019 geüpdatet om duidelijk te maken dat Google geen content toestaat die dreigt met of aanzet tot fysieke of mentale schade. We verstrekken ook aanvullende voorbeelden in het beleid.

(Gepost in maart 2019)