Om certificering af og erklæringer om annoncører, der annoncerer for abort

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Hvis du vil køre annoncer, der kan blive vist ved abortrelaterede forespørgsler, i Irland, Storbritannien og/eller USA, skal du være certificeret som annoncør, der enten udfører aborter eller ikke udfører aborter. Hvis du ikke er certificeret, kan du ikke køre annoncer, der kan blive vist ved abortrelaterede forespørgsler.

Krav, der skal være opfyldt for at opnå certificering som annoncør, der udfører aborter

Du anses for at være lokationsbaseret udbyder af abortrelaterede tjenester, hvis du udfører abort i egne lokaler, herunder, men ikke begrænset til, hospitaler, klinikker (både abortklinikker og ikke-specialiserede klinikker) eller lægeklinikker, hvor der udføres abort eller gives abortpiller.

Kun relevant for annoncører i USA: Du anses for at være et certificeret onlineapotek, hvis du tilbyder medicinsk abort eller abortpiller, men ikke selv udleverer dem til kunder i dine egne lokaler. Dette omfatter eksempelvis udbydere med tilladelse til at sende abortpiller med posten efter telefonisk konsultation. For at være kvalificeret til at gøre brug af denne mulighed skal du være Google-certificeret repræsentant i henhold til kravene med hensyn til salg af receptpligtig medicin i politikken vedrørende sundhed og medicinAnsøg om certificering her.

Krav, der skal være opfyldt for at opnå certificering som annoncør, der ikke udfører aborter

Du anses for at være annoncør, der ikke udfører aborter, hvis du ikke udfører aborter i egne lokaler. Dette kan omfatte organisationer, der udfører graviditetstests, foretager ultralydsscanninger, rådgiver om aborter, giver generelle oplysninger om aborter og/eller udsteder henvisninger med henblik på at få en abort eller på anden vis betjener gravide, men ikke udfører aborter. Hvad angår certificering af annoncører, der annoncerer for abortrelaterede tjenester, og kravene med hensyn til erklæringer, kan dette også omfatte annoncører, som promoverer abortrelateret indhold, der ikke er knyttet til udførelse af aborter – f.eks. bøger om abort eller forskellige synsvinkler på abort.

Afhængigt af den aktuelle certificering genererer Google automatisk en af følgende erklæringer i dine annoncer for abortrelaterede produkter eller tjenester: "Udfører aborter" eller "Udfører ikke aborter". Erklæringerne vises i alle søgeannonceformater, og de er med til at sikre gennemsigtighed, i og med at de giver brugerne de grundlæggende oplysninger, de skal bruge for at kunne afgøre, hvilke abortrelaterede annoncer der er mest relevante for dem.

Husk! Google har indført andre begrænsninger med hensyn til abortrelaterede annoncer. Få flere oplysninger

Sådan bliver du certificeret

Hvis du vil køre annoncer, der kan blive vist ved abortrelaterede forespørgsler, skal du ansøge om certificering.

I forbindelse med ansøgningen om certificering bliver du bedt om at angive, om din organisation udfører aborter eller ikke udfører aborter. Når ansøgningen er indsendt, bliver din organisation gennemgået for at bekræfte de oplysninger, som du har angivet i ansøgningen. Du bliver derefter certificeret som annoncør, der enten udfører aborter eller ikke udfører aborter, og du får besked om din certificeringsstatus. Så snart du er certificeret, kan du begynde at køre annoncer, der kan blive vist ved abortrelaterede forespørgsler, og Google genererer automatisk den relevante erklæring i annoncen.

Din certificering kan når som helst blive fjernet, hvis din konto ikke overholder kravene i vores politikker. Det er desuden ikke tilladt at tilbageholde oplysninger eller give forkerte oplysninger om den virksomhed, det produkt eller den tjeneste, du promoverer. Dette kan medføre suspendering af din konto.

Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Sådan indsender du en appel

Hvis du ikke bliver godkendt til den certificering, som du har anmodet om, har du mulighed for at appellere. Du kan indsende yderligere dokumentation eller oplysninger som bekræftelse med henblik på at opnå den certificeringsstatus, du har anmodet om.