Sobre la certificació i les comunicacions relacionades amb l'avortament

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Als Estats Units, al Regne Unit i a Irlanda, per publicar anuncis utilitzant consultes relacionades amb serveis d'avortament, cal que primer se us certifiqui com a anunciant que presta serveis d'avortament o que no en presta. Si no obteniu la certificació, no podreu publicar anuncis utilitzant consultes relacionades amb serveis d'avortament.

Requisits per certificar-vos com a anunciant que presta serveis d'avortament

Es considera que sou un proveïdor d'avortaments en un establiment físic si presteu serveis d'avortament a les vostres pròpies instal·lacions, inclosos, entre d'altres, hospitals, clíniques (tant clíniques d'avortament com clíniques no especialitzades) o consultes mèdiques en què es practiquen avortaments o es dispensen píndoles abortives directament.

(Només per a anunciants dels Estats Units) Se us considera una farmàcia en línia certificada si presteu serveis d'avortament amb medicaments o píndoles abortives, però no els dispenseu als clients a les vostres pròpies instal·lacions. Això inclou, per exemple, proveïdors que estan autoritzats a dispensar píndoles abortives per correu com a resultat d'una consulta de telemedicina. Per optar a aquesta opció, heu d'estar certificat amb Google com a farmàcia en línia d'acord amb els requisits de venda de medicaments amb recepta previstos a la política d'assistència sanitària i medicamentsFeu la sol·licitud aquí per certificar-vos com a farmàcia en línia.

Requisits per obtenir la certificació com a anunciant que no presta serveis d'avortament

Es considera que sou un anunciant que no presta serveis d'avortament si no presteu aquests serveis a les vostres pròpies instal·lacions. Això pot incloure organitzacions que ofereixen tests d'embaràs, ecografies i assessorament, informació general o orientació en matèria d'avortament, o bé que presten serveis per a persones embarassades però no presten serveis d'avortament. Pel que fa als requisits de la política de certificació i comunicació per a anunciants de serveis d'avortament, també s'inclouen els anunciants que promouen contingut sobre l'avortament sense oferir aquest servei. Per exemple, llibres o opinions sobre l'avortament.

En funció de la certificació que obtingueu, Google generarà automàticament una de les comunicacions següents als anuncis del vostre producte o servei relacionats amb l'avortament: "Es presten serveis d'avortament" o "No es presten serveis d'avortament". Les comunicacions es mostraran en tots els formats d'anunci de cerca i ajudaran a garantir que aquests anuncis proporcionin de manera transparent la informació bàsica que els usuaris necessiten per poder decidir quins dels anuncis relacionats amb l'avortament són més rellevants en el seu cas.

Recordeu que Google imposa altres restriccions pel que fa als anuncis relacionats amb l'avortament. Més informació

Com es pot obtenir la certificació

Per poder publicar anuncis utilitzant consultes relacionades amb serveis d'avortament, sol·liciteu la certificació.

Durant el procés de sol·licitud de la certificació, se us demanarà que indiqueu si la vostra organització presta serveis d'avortament o no. Un cop hàgiu enviat la sol·licitud, es revisarà la vostra organització per confirmar la informació que hàgiu proporcionat. Tot seguit, se us certificarà com a anunciant que presta serveis d'avortament o anunciant que no en presta, i se us notificarà l'estat de la certificació. Quan obtingueu la certificació, podreu començar immediatament a publicar anuncis utilitzant consultes relacionades amb serveis d'avortament i Google generarà automàticament la comunicació sobre l'anunci adequada.

Si en un moment determinat el vostre compte no compleix els requisits de la política, se us pot retirar la certificació. A més, no es permet amagar o falsejar informació sobre l'empresa, el producte o el servei que promocioneu, la qual cosa pot fer que el vostre compte se suspengui.

Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Sol·licitar una apel·lació

Si no obteniu la certificació que heu sol·licitat, podeu presentar una apel·lació i enviar informació o documentació addicionals per confirmar l'estat de la certificació sol·licitada.