Godkjenning av annonsering for politiske valgkampanjer i EU (januar 2019)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I mars 2019 begynner Google å håndheve en oppdatering av retningslinjene for politisk innhold, og i henhold til den må Google godkjenne alle annonsører som kjører valgkampannonser i EU.

Valgkampannonser i EU inkluderer annonser som presenterer politiske partier eller nåværende medlemmer i eller kandidater til Europaparlamentet (innbefatter ikke Storbritannia).

For å bli godkjent må annonsørene fremlegge legitimasjon og informasjon om hvor de holder til, og de må bekrefte at de er innbygger i et EU-medlemsland (innbefatter ikke Storbritannia), og at de har de nødvendige juridiske tillatelsene til å vise disse annonsene. Vi kommer til å publisere mer informasjon om godkjenning av annonsører i februar 2019.

(Lagt ut i januar 2019)