Krav til forhåndssertifikat og godkjenning for valgkampanjer i India (januar 2019)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I februar 2019 begynner Google å håndheve en oppdatering av retningslinjene for politisk innhold for å kreve at (1) annonsører som kjører valgkampannonser i India, godkjennes av Google, og at (2) annonsørene fremlegger et forhåndssertifikat som er utstedt av ECI (den indiske valgkommisjonen) eller en kilde som er autorisert av ECI, for hver valgkampannonse som skal kjøres.

Valgkampannonser i India er annonser for Lok Sabha-valg som presenterer et politisk parti, en politisk kandidat eller et nåværende medlem av Lok Sabha, eller annonser som drives av et politisk parti, en politisk kandidat eller et nåværende medlem av Lok Sabha.

For å bli godkjent av Google må annonsørene fremlegge legitimasjon og informasjon om hvor de holder til, og de må bekrefte at de har de nødvendige juridiske tillatelsene til å vise disse valgkampannonsene i India.

Fra og med 14. februar 2019 kan annonsører søke om godkjenning og sende inn forhåndssertifikater for annonser, og håndhevelse av retningslinjene starter 20. februar 2019.

(Lagt ut i januar 2019)