Intian vaalimainonnan ennakkolupaa ja vahvistusta koskevat vaatimukset (tammikuu 2019)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Helmikuussa 2019 Google alkaa soveltaa poliittista sisältöä koskevan käytännön päivitystä, jossa edellytetään, että (1) Intiassa vaalimainoksia näyttävät mainostajat ovat käyneet läpi Googlen vahvistusprosessin ja (2) mainostajat toimittavat Intian vaalikomission tai sen valtuuttaman tahon myöntämän vaalimainonnan ennakkoluvan jokaisesta vaalimainoksesta, jonka he haluavat julkaista.

Intiassa vaalimainokset ovat Lok Sabhan vaalimainoksia, joissa mainostetaan poliittista puoluetta, ehdokasta tai nykyistä Lok Sabhan jäsentä. Ne voivat olla myös muita mainoksia, joiden julkaisija on poliittinen puolue, ehdokas tai nykyinen Lok Sabhan jäsen.

Saadakseen Googlen vahvistuksen mainostajien on toimitettava todistus henkilöllisyydestään ja tiedot olinpaikastaan sekä vahvistettava, että heillä on oikeus näyttää vaalimainoksia Intiassa.

Mainostajat voivat hakea vahvistusta ja lähettää mainosten ennakkolupansa 14.2.2019 lähtien. Käytäntöä aletaan soveltaa 20.2.2019 lähtien.

(Julkaistu tammikuussa 2019)