Krav til præcertificering og godkendelse ved valgannoncering i Indien (januar 2019)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I februar 2019 begynder Google at håndhæve en opdatering af vores politik for politisk indhold, der kræver, (1) at annoncører, der kører valgannoncer i Indien, godkendes af Google, og (2) at annoncører fremviser en præcertificering udstedt af valgkommissionen i Indien (ECI, Election Commission of India) eller en kilde godkendt af ECI for hver valgannonce, de ønsker at køre.

Valgannoncer i Indien er annoncer i forbindelse med valget til Lok Sabha, der fremhæver et politisk parti, en politisk kandidat eller et medlem af Lok Sabha, eller annoncer, der køres af et politisk parti, en politisk kandidat eller et medlem af Lok Sabha.

For at blive godkendt af Google skal annoncører fremvise et identitetsbevis og oplysninger om, hvor de er hjemmehørende, og bekræfte, at de har juridisk tilladelse til at køre disse valgannoncer i Indien.

Annoncører kan ansøge om godkendelse og indsende præcertifikater for deres annoncer fra og med den 14. februar 2019. Håndhævelsen af denne politik begynder den 20. februar 2019.

Udgivet i januar 2019