Krav til præcertificering og godkendelse ved valgannoncering i Indien (januar 2019)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I februar 2019 begynder Google at håndhæve en opdatering af vores politik for politisk indhold, der kræver, (1) at annoncører, der kører valgannoncer i Indien, godkendes af Google, og (2) at annoncører fremviser en præcertificering udstedt af valgkommissionen i Indien (ECI, Election Commission of India) eller en kilde godkendt af ECI for hver valgannonce, de ønsker at køre.

Valgannoncer i Indien er annoncer i forbindelse med valget til Lok Sabha, der fremhæver et politisk parti, en politisk kandidat eller et medlem af Lok Sabha, eller annoncer, der køres af et politisk parti, en politisk kandidat eller et medlem af Lok Sabha.

For at blive godkendt af Google skal annoncører fremvise et identitetsbevis og oplysninger om, hvor de er hjemmehørende, og bekræfte, at de har juridisk tilladelse til at køre disse valgannoncer i Indien.

Annoncører kan ansøge om godkendelse og indsende præcertifikater for deres annoncer fra og med den 14. februar 2019. Håndhævelsen af denne politik begynder den 20. februar 2019.

Udgivet i januar 2019