Requisits de verificació i certificat previ per a la publicitat electoral a l'Índia (gener de 2019)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El febrer de 2019, Google començarà a aplicar una actualització de la política sobre contingut polític per exigir (1) que els anunciants que publiquin anuncis electorals a l'Índia estiguin verificats per Google, i (2) que els anunciants hagin de facilitar un certificat previ emès per la Comissió Electoral de l'Índia (ECI) o una font autoritzada per l'ECI per cada anunci electoral que vulguin publicar.

Es consideren anuncis electorals a l'Índia els anuncis per a les eleccions al Lok Sabha que incloguin un partit polític, un candidat o un membre actual del Lok Sabha, o qualsevol anunci publicat per un partit polític, un candidat o un membre actual del Lok Sabha.

Per obtenir la verificació de Google, els anunciants han d'acreditar la seva d'identitat, facilitar informació sobre el lloc on tenen la seu i confirmar que estan legalment autoritzats per publicar aquests anuncis electorals a l'Índia.

Els anunciants poden sol·licitar la verificació i presentar els certificats previs per a la publicitat a partir del 14 de febrer de 2019. Aquesta política començarà a aplicar-se el 20 de febrer de 2019.

(Publicat el gener de 2019)