Verificació de publicitat electoral

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Google requereix la verificació dels anunciants que vulguin publicar anuncis electorals a Google Ads i a Display & Video 360, a les regions que s'indiquen a continuació.

El procés de sol·licitud pot requerir 2 passos i cada pas pot tardar fins a 5 dies laborables a completar-se. Per obtenir més informació, consulteu els requisits per a la verificació que s'indiquen més avall.

Nota important respecte de les comunicacions sobre els anuncis

Anuncis electorals: tots els anuncis electorals publicats per anunciants electorals verificats en regions on es requereixi la verificació d'anuncis electorals han de contenir una comunicació que identifiqui qui ha pagat l'anunci. En el cas de la majoria de formats d'anunci, Google genera automàticament una comunicació sobre el pagador fent servir la informació proporcionada durant el procés de verificació.

On es mostra la comunicació als diferents formats d'anunci

• A la Cerca de Google i a la xarxa de partners de cerca, la comunicació es mostra directament als anuncis.
  • A YouTube, la comunicació es mostra a la secció "Per què aquest anunci?", a què es pot accedir mitjançant la icona d'informació Info icon o la de tres punts .
  • Als llocs web i a les aplicacions que col·laboren amb Google per publicar anuncis de display, la comunicació es mostra a la secció "Per què aquest anunci?", a què es pot accedir mitjançant la icona d'AdChoices Icona d'AdChoices.

En el cas d'algunes funcions i d'alguns formats d'anunci, l'anunciant és el responsable d'incloure aquestes comunicacions als anuncis electorals. Obteniu més informació sobre la política.

Per tal de proporcionar transparència als usuaris, Google publica un informe de transparència sobre publicitat política i una biblioteca d'anuncis polítics. En aquests moments només s'inclouran a l'informe els anuncis que entrin en l'àmbit d'aplicació de la política d'anuncis electorals i que estiguin publicats per anunciants electorals verificats. Per exemple, els anuncis electorals de la Unió Europea publicats per un anunciant electoral verificat de la Unió Europea que es difonguin a la Unió Europea s'inclouran a l'informe. Els anuncis electorals dels Estats Units publicats per un anunciant electoral verificat de la Unió Europea que es difonguin a la Unió Europea no s'hi inclouran.

Altres anuncis: pel que fa als anuncis no electorals que publiqueu, la majoria dels formats d'anunci contindran una comunicació que inclourà la informació proporcionada durant el procés de verificació de publicitat electoral. Google també farà pública informació addicional sobre els vostres comptes i anuncis no electorals, tal com es descriu aquí.

Recordatori

• Com que per a la verificació s'utilitza la informació del perfil de pagaments de Google Ads, si hi feu canvis haureu de tornar a completar la verificació d'identitat. Rebreu una notificació al compte quan sigui el moment de fer-ho.
  • Si detectem que heu infringit la nostra política de publicitat electoral o que heu proporcionat informació falsa durant el procés de verificació, la vostra verificació es revocarà i pot ser que el vostre compte se suspengui.
  • Haureu de renovar la verificació periòdicament. Rebreu una notificació quan us calgui fer-ho.
  • Si canvieu la configuració de factures del compte, haureu de tornar a verificar-lo per poder publicar anuncis electorals.
  • Els comptes de Google Ad Grants no són aptes per publicar anuncis electorals ni sol·licitar la verificació d'anuncis electorals.

Google pot actualitzar aquests requisits de verificació en qualsevol moment.

Per a quina regió voleu completar la verificació d'anuncis electorals?

Seleccioneu una regió: