Krav til bildekvalitet

Google ønsker alltid å levere gode brukeropplevelser, og vi krever derfor krever at alle bilder som brukes i annonseformater som galleriannonser, innfrir høye kvalitetskrav. Alle bildene i annonsene dine må innfri kravene nedenfor samt kravene til bildekvalitet i de redaksjonelle retningslinjene.

Bildet er ikke statisk

Vi tillater ikke

bevegelige bilder eller GIF-bilder

Photoshoppet bakgrunn

Vi tillater ikke

bilder med photoshoppede bakgrunner som ikke var en del av det opprinnelige bildet

Logooverlegg i bildet

Vi tillater ikke

bilder med logoer som er lagt over det opprinnelige bildet

Merk: En logo som vises fordi den var en del av det opprinnelige bildet (f.eks. et bilmerke fra det opprinnelige bildet av en bil eller navnet på et kredittkortmerke som vises i det opprinnelige bildet av kredittkortet), er akseptabelt.

Tekstoverlegg i bildet

Vi tillater ikke

bilder med tekst som er lagt over det opprinnelige bildet

Merk: Tekst som vises fordi det var en del av det opprinnelige bildet (f.eks. et produktnavn fra det originale produktbildet), er akseptabelt.

Bildet er en kollasj

Vi tillater ikke

bilder som er en kombinasjon av forskjellige bilder satt sammen

Bildet gjentas

Vi tillater ikke

bilder som er identiske med andre bilder i samme annonse, eller som er svært like andre bilder i samme annonse, med bare mindre forskjeller

Finn ut hvordan du kan korrigere forhold som gjør at annonser eller utvidelser ikke blir godkjent.