Krav til bildekvalitet

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

For å sikre gode brukeropplevelser krever Google at alle bilder som brukes i annonseformater (f.eks. galleriannonser), innfrir høye kvalitetskrav. Alle bildene i annonsene dine må innfri kravene nedenfor samt kravene til bildekvalitet i de redaksjonelle retningslinjene.

Bildet er ikke statisk

Vi tillater ikke

bevegelige bilder eller GIF-bilder

Photoshoppet bakgrunn

Vi tillater ikke

bilder med photoshoppede bakgrunner som ikke var en del av det opprinnelige bildet

Logooverlegg i bildet

Vi tillater ikke

bilder med logoer som er lagt over det opprinnelige bildet

Merk: En logo som vises fordi den er en del av det opprinnelige bildet (f.eks. et bilmerke fra det opprinnelige bildet av en bil eller navnet på et kredittkortmerke som vises i det opprinnelige bildet av kredittkortet), er akseptabelt.

Tekstoverlegg i bildet

Vi tillater ikke

bilder med tekst som er lagt over det opprinnelige bildet

Merk: Tekst som vises fordi det er en del av det opprinnelige bildet (f.eks. et produktnavn fra det originale produktbildet), er akseptabelt.

Bildet er en kollasj

Vi tillater ikke

bilder som er en kombinasjon av forskjellige bilder satt sammen

Bildet gjentas

Vi tillater ikke

bilder som er identiske med andre bilder i den samme annonsen, eller som i stor grad ligner på andre bilder i den samme annonsen, med bare mindre forskjeller

Finn ut hvordan du korrigerer annonser som ikke er godkjent.