Krav til billedkvalitet

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

For at give brugerne den optimale brugeroplevelse kræver Google, at alle billeder, der bruges i annonceformater som galleriannoncer, opfylder høje kvalitetsstandarder. Alle de billeder, der bruges i dine annoncer, skal overholde kravene nedenfor og kravene til billedkvalitet i de redaktionelle politikker.

Billedet er ikke statisk

Følgende er ikke tilladt:

Billeder med bevægelse eller GIF-billeder

Billedredigeret baggrund

Følgende er ikke tilladt:

Billeder med manipuleret baggrund, som ikke var del af det oprindelige fotografiske billede

Logooverlejring i billede

Følgende er ikke tilladt:

Billeder med logoer, som er blevet overlejret oven på det oprindelige fotografiske billede

Bemærk! Et logo, der vises, fordi det var en del af det oprindelige fotografiske billede er acceptabelt (f.eks. et bilmærke, der vises som en del af det oprindelige billede af en bil, eller brandnavnet på et betalingskort, der vises på det oprindelige billede af kortet).

Tekstoverlejring i billede

Følgende er ikke tilladt:

Billeder med tekst, som er blevet overlejret oven på det oprindelige fotografiske billede

Bemærk! En tekst, der vises, fordi den var en del af det oprindelige fotografiske billede er acceptabel (f.eks. et produktnavn, der vises som en del af det oprindelige produktbillede).

Billedet er en collage

Følgende er ikke tilladt:

Billeder, der er en kombination af forskellige billeder, som så sættes sammen

Billede, der gentages

Følgende er ikke tilladt:

Billeder, der er identiske med andre billeder i samme annonce, eller som ligner andre billeder meget, eller hvor der kun er små forskelle

Få flere oplysninger om, hvordan du retter en afvist annonce.